Curs 2010-11

ALUMNES de 2n. Aprofitant que el tema del projecte d'aquest any era "Els peixos" vam cantar una cançó en anglès anomenada "Tod, the orange fish" (Tod, el peix taronja):



Un embarbussament musical! El músic de carrer. Cantem en grup i individualment!




ALUMNES de 3r. Una manera diferent d'aprendre l'abecedari en anglès:



Felicitant el Nadal amb "El noi de la mare":



Aprofitant que per l'escola van passar uns instruments ben curiosos anomenats "Hand Chimes" no vam poder estar-nos de fer música amb ells:



Tot observant el desastre nuclear de Fukushima vam reflexionar sobre la magnitud de la catàstrofe. Aprofitant que els Kraftwerk -pioners de la música electrònica- havien dedicat una cançó a la radioactivitat feia algunes dècades, cada alumne va escriure una reflexió adaptada a la famosa melodia del "Radioaktivität" del grup alemany. Els alumnes de sisè van col·laborar-hi afegint-hi flautes i percussió corporal. Un treball que posava de manifest la creativitat literària i musical així com la capacitat reflexiva davant d'una amenaça constant:



CANT CORAL (3r i 4t)

La cançó escollida per al DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau) d'aquest curs ha estat "Alegria", del Cirque du Soleil. L'hem interpretada en català, castellà i italià.



ALUMNES de 4t.

Una de les cançons clàssiques del repertori català és en "Pere Gallerí". Si voleu veure què passa quan la música popular catalana es fusiona amb ritmes jamaicans feu-hi un clic:



La cançó escollida per a la Vetllada 2010 fou "Rändajad" (Viatgers) del grup estonià Urban Symphony. Vet aquí la seva adaptació al català i estonià:



I a la vetllada va anar així:



ALUMNES de 5è.


Durant el curs van marxar dos companys i una companya. Com que no volíem oblidar-los vam dedicar-los unes cançons que sabíem que els agradarien. La primera, "Llença't", dels Lax'n'Busto va dedicada al Carlos i el Miguel Angel Guerrero. La segona, "I want to break free" dels Queen, per a la Mirna. És cert que sonen un xic diferent a les originals:





ALUMNES de 6è.


A banda de a magnífica col·laboració que aquests alumnes van fer amb els seus companys de tercer (vegeu l'apartat dels alumnes de 3r) també cal destacar que aquests alumnes van ser els primers en realitzar un Lip Dub de tota l'escola. La cançó escollida va ser "Bonito" dels Jarabe de Palo.
























Comentaris