Celebrem Santa Cecília


Avui hem celebrat un concert en motiu de Santa Cecília, patrona de la música. Hi han estat presents exalumnes del centre que han interpretat peces de diversos estils i èpoques i que han delectat a tots els assistents. L’Arnau Areny ens ha interpretat amb la trompeta “El cant dels ocells” (Pau Casals) i “L’últim mohicà” (Ennio Morricone) mentre que la seva companya de curs, l’Agna Romeu, ha interpretat amb el cello un estudi anomenat “Lollipop man”.

L’audició ha comptat amb una agrupació d’exalumnes que actualment cursen 2n d’ESO: Gael Marsà (guitarra), Mar Badia (violí), Laia Argelich (clarinet) i Júlia Bernaus (piano) que ens han ofert la cançó  “Photograph” (Ed Sheeran).
L’últim exalumne participant ha estat l’Adrià Gual que amb el trombó i el piano ha interpretat  “My way” (Frank Sinatra), ”Every breath you take” (Police) i “Hallellujah” (Leonard Cohen).
Per posar el punt i final a l’acte, el teacher Berat ens ha cantat un parell de cançons turques. La primera d’elles, una cançó popular antiga anomenada “Neredesin Sen” i, en segon lloc, “Simarik”, un tema de Tarkan, el cantant més popular del seu país.
Moltes gràcies a tots els participants en aquest acte i que la música us abrigalli tot l’any!




Comentaris